Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>

UFÓ 

Ufót építeni könnyű de kifizetni a elöálitási költségét az nem lehetséges mert 1 millió dollárba kerülne és senkinek nincs ennyi pénze a világon ere a célra. Vagyis azért nem építenek ufókat mert nem mernek kockázatot sejtető vállalkozásba fogni pedig ufó tervekkel teli a világ. Ami engem illet én sokallom az 1 millió dolláros átlagárat szerintem oncsoban is kilehet hozni mert a gravitáció az repülés leghasznosabb társa. Sokáig azt gondolák a gravitációt lekel győzni pedig csak megkell tudni lovagolni szerintem jó móka. A nehézkérdés az hogyan lehetne két galaxis közti utazási időt 5 nap alá csökkenteni.

 

Ufót építeni bárki tud aki szereti a fizikát. Szánalmasan nyavalyognak az emberek többsége hogy nincs ufó építve. Azért nincs mert lusták és számukra kényelmesebb panaszkodni a helyet hogy gondolkodnának komolyan mondom szánalmas amit csinálnak és még finoman fejeztemki magam. Ha márt a tízéves gyerekek ufókat terveznek akort a duósnak titulált emberek mért nem komolyan mondom ez márt botrányos

Az a antigravitácios berendezés ami 1 millió dollárnál többe kerül az kamu mert a gép nem csinálmást mit a föld és a lebegtetni kívánt tárgy között meggátolja az érintkezést egy nevetségesen egyszerű elektonmágneses térrel ami “ táncol” . Bár szerintem ez az ár is sok egy kenyérpirító árából vígan kilehetne hozni de ez csak az én véleményem. A lényeg a lényeg nem a pénz és nem a tudás hiánya miatt tartunk itt hanem a lustaság miatt.

Az univerzumba számos intelligens faj létezik akik több kevesebb sikerrel igyekeznek fennmaradni akiket az emberi faj ufóknak nevez. Nem volna itt az ideje meglátogatni őket! Mos biztos az kérditek hogyan? Az embernek is és más fajok is képesek gondolati úton kommunikálni vagyis tér idő nem akadály. Gondolati síkon csak akkor tudunk kommunikálni ha van aki szintén ezt akarja mert a kapcsolat csak akkor jön létra spirituális emberek közt sok ilyen van csak amikor létrejön az iletö emberi szavakkal próbál kommunikálni amit a másik fél halandzsának vél és kilép a kapcsolatból. Vannak már rutinos fajok akik szavak helyet ábrákkal kommunikálnak körkel, négyzetekkel, vagyis ábécét akarnak csinálni illetve jelkép rendszert. Vagyis amikor ők küldenek egy kört mi küldünk egy ló ábrát amikor ők küldenek két négyzetet mi küldünk egy emberi alakot. Vagyis amikor ők küldik a kört és a két négyzetet máris tudjuk hogy a ló és az ember a téma. Kicsit olyan mint az Egyiptomi ősi írás jelek rendszeréhez vagyis egy ábra egy szó. Más szóval semmi akadálya hogy kapcsolatba kerüljőnk bármelyikkel is. Nem kel hozzá más mint egy magasabb szelemszintü ember és egy pálca bár az egyiptomiak ankeresztnek hívták. Ahogy az ember képes a pálcával vizet találni ép úgy képes pálcával lakot bolygókat találni az univerzumban. A másik fontos dolog az ember maga is képes “UFÓT” építeni csak nem akar mert fél a változástól egy nap talán kinövi.

 

Az ufókat könnyű megtalálni az ember képesrá ép úgy ahogy a vizet keresi a pálcával ép olyan egyszerű megtalálni a földi bázisait ha az ember komolyan akarná három napalat felehet kutatni mindet a földön rengeteg ember van aki képes kimérni őket de a nagy kérdés az mi lesz ha bekopogna a bázisaik ajtaján mi lesz a reakció ezt senki nem tudja. Csak rajtunk múlik mikor legyen ez a nap ma vagy holnap.

 

 

 

 

videa video HA A VIDEO ANYAG NEM LÁTHATO AKORT VALAMI LEVAN TILTVA A TŰZFALÁN.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!