Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Aki a föld leghatalmasabb embere akar leni annak pontosan 1.53 milliárd forint jának kel lennie. Mer ennyi kel ahhoz hogy beirhasa a nevét a világtörténelembe mint a legnagyobb befojásal bíró ember aki létezet csak négy dolgot kel tennie 3 éven belül.

 

1. Foradalmasitani az energia piacot. Etöl világhírű lesz és felfigyelnek önre De minden olajjal foglalkozó cég utálni fogják érte.

- Piacra dobja T1-es átalakítót amely desztillált vízből készít üzemanyagot. Más szóval hidrogén és oxigén bontja a desztillált vizet és a két gázt egy szabályozzon keresztül adagolja az égéstérbe tökéletes arányba. ezt nevezzük tiszta energiának vagyis T1 . A világon sokan fejlesztik a T1-et nem kel tehát mást tenni min az egyik ilyen társaságot támogatni. A tenivaloja annyi ír egy csekket 300 millió forintról és támogatókánt átadja bármelyik társaságnak a világon amelyik a T1 fejleszti így bekerül a neve zöldhullámosok közé.

2. Felépíti a háromlépcsős gyógyászati rendszert ezzel a modszerel sok millió emberen seggit. Innen kezdve rajongani fognak önért. De a gyógyszergyártok utálni fogják ezért.

A jövőben a gyógyítás három lépcsős lesz a testi a szellemi és lelki.

  1. Testi gyógyítások: a korházak és klinikák foglalkoznak.
  2. A lélek gyógyítás: a természet gyógyítás foglalkozik.
  3. A szellemei gyógyítás: szellem gyógyászok foglalkoznak.


Aki semmibe se hisz azt csak az egyes szintig tudják gyógyítani vagyis testi szinten.


Aki egy kicsit hisz azt márt a kettes szinten is tudják gyógyítani vagyis lelki szinten.


Aki hisz az hármas szinten is tudják gyógyítani vagyis szelem szinten.

3. Felépiti az első ufó követségi házat. Ezzel a világ tudtára adja hogy kész felvállalni a föld nagykövete szerepét.

- A ufó nagykövetségnek rendkívül higénikusnak kel lennie és szépnek. Tenni való annyi 300 milliós csekket aláír és kifizeti építési költséget.

Az emberek szurkolni fognak önnek legalábbis a többség. De minden létező titkos szervezet figyeltetni fogja magát.

 

4. Vásárolniakel egy 300 ha –ós telket amely körbe kerít hogy az emberek ne léphessenek a területre és hívják el ufó negyednek. és vigyázni kel senki ne háborgassa a területet . Ha ezt megteszi az itt rejtőzködő ufó fajok tudni fogják hogy felkészült a találkozásra az emberi faj és elöjönek. És aki fogadja az maga lesz mint a földi nagykövet.

-Egy normálisas 300 Ha telket kaphat márt 430 millio ért. Tenni valója csak annyi hogy aláír egy csekket 430 millióról és megveszi az ufó negyed helyét. Ha valami idénytelen helyet vesz meg még a tájára se mennek elvégre nekik is van ízlésük. Mi elöt megvenné a telket muszáj engedélyt kérni a legközelebbi falu vagy várostól hogy megengedik hogy létre hozza az ufó negyedet de azt érdemes kikötnie a várossal vagy faluval hogy a tehenek biztonságáért felelőséget nem vállal.

Ezzel nagybetűkel beírja magát a történelembe a föld első nagykövete címen és nem kel más mint 1.53 milliárd forint.

 

Ez a négy lépés csak annak sikerülhet aki méltó hogy a föld nagykövete legyen.

 
Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!