Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>

 

href="http://www.youtube.com/user/333pista#g/u" >http://www.youtube.com/user/333pista#g/u

   

 

http://www.youtube.com/user/333pista#g/u

Van egy hegy mely hatalmas A hegy mindenoldala más és más vonulatú. Van, amelyik lankásabb van, amelyik meredekebb s van mely hol lankás s hol meredekebb.Minden ember más. Valaki képes és kedve is van hozzá hogy a meredekebb hegyoldalon mászón a hegytetőre. másvalakinek a lankásabb oldal tecik mert csak azon tud igazán haladni. megint más pedig az ősszetetebb hegyoldalt válasza mely hol lankás hol meredek. de a cél mindegyiknek ugyanaz a hegytető. Minden hegyoldalt elneveztek egy egy vallásnak. bármelyik vallás jár a meredek vagy a lankásabb vagy összetetet hegyfalon mindenki a megvilágosodás felé tart s mi kort márt, felérnek márt nem lesz kösztök kölömség hisz mind megvilágosodót emberek lesznek.

A JÖVŐ GYOGYITÁSAI

A jövőben a gyógyítás három lépcsős lesz a testi a szellemi és lelki.

  1. Testi gyógyítások: a korházak és klinikák foglalkoznak.
  2. A lélek gyógyítás: a természet gyógyítás foglalkozik.
  3. A szellemei gyógyítás: szellem gyógyászok foglalkoznak.

Aki semmibe se hisz azt csak az egyes szintig tudják gyógyítani vagyis testi szinten.

Aki egy kicsit hisz azt márt a kettes szinten is tudják gyógyítani vagyis lelki szinten

Aki hisz az hármas szinten is tudják gyógyítani vagyis szelem szinten.

A világon rengeteg embert lehet megmenteni azok közül akiken a hagyományos gyógyítás márt nem segít. Úgy hogy megkel kérdezni őket hisznek e a természet gyógyításban ha igen kort oda kel őket irányítani ha nagy bennük az istenben való hit kort a szellemi gyógyászatot kel felajánlani így valósul meg a háromlépcsős gyógyítási rendszer.


 

MI AZ IGAZSÁG Az igazság az hogy az emberiség 90 % nem értmegrá hogy felfogja. Az igazság olyan mint az aranyalma, de senki nem merte leírni mert tudták mihelyst valaki megírja igyekeznek majd mások átírni s azt tovább terjeszteni vagyis a hazugságot. A történelmünkbe megannyi fontos dokumentumot ferdítetek el és sémisítették meg mert nem akarták hogy ráébredjenek az igazságra az emberek. Az igazságot megkellet őrizni ezért sok ezer darabra szétszedték az aranyalmát és elrejtették megannyi helyre s várva a napot hogy az ember megérjen rá és ismét összerakja az aranyalmát. Az aranyalma morzsáit úgy kelet elrejteni hogy ne legyen feltűnő de szemelőt legyen és sok ezer évig fent maradhasson vagy is Vallásokba és történetekbe mesékbe. Sok ével ez előtt találtam három arany morzsát a bibliába, emiatt elhatároztam megkeresem a többit. Voltak olyan arany morzsák melyek rengetek hazugságba leltem rá mert annyira elfedték hogy ne is találjunkrá. Egyesek úgy adják el a hazugságukat hogy igazságot is csempésznek bele hogy hihetőbb nek tűnjön. A lényeg ha most leírná valaki az egész aranyalmát a kort sokan igyekeznének átírni illetve eltüntetni. Mindenkinek megkel találnia az igazságot magának és másoknak az úton sok hazugság lesz sok téveszme és sok olyan ember aki alítja majd hogy ő mondja az igazságot. Az utadon sok lesz a hamis gyöngy és kevés az igaz gyöngy de a végén összerakjuk az aranyalmát. AZ IGAZSÁG NEM MÁS MINT A VALOSÁG. Sok ével ez elöt én e három aranymorzsával kezdtem, hátha segít az elindulásban.

1. ISTEN MEGTEREMTÉ AZ EMBERT Vagyis nem azt mondja hogy ez egyetlen szuper intelligens lényt hanem megteremti az embernek nevezet fajt vagyis mi csak egyike vagyunk a szuper intelligens fajoknak. Vagyis ufók léteznek.

2. ISTEN AZ EBERT A SAJÁT HASONLATOSÁGÁRA TEREMTETE Vagyis az ember nem csupán hús és vér hanem több annál vagyis természetfölötti erővel is rendelkezik hála az isteni hasonlatoságnak vagyis képes gyógyítani hitével és szeretetével „ természet gyógyászat”.

3. BOLDOGOK A TISZTASZÍVÜEK MERT MEGLÉTJÁK AZ ÚRAT Vagyis Az embernek elkel érni a tisztaszívűséget ahhoz hogy meglássa. Más szóval magas szellemszintekkel elérni ahhoz meg megkel egy kicsit ismerkedni spirituális dolgokkal vagyis a „ megvilágosodás”. Más szóval hogy tisztában lássunk magasabb szinteken kel élni tudatosan. SOK SIKERT AZ IGAZSÁG KERESÉSHEZ.


A világon senki se filmesítette meg az igazságot hogy mi is ez az egész mert félnek hogy soha se engednék meg lejácani a mozikba és a tévékben. De viszont igaz történetekről sok filmet csináltak ami manapság is sokan néznek. Egy biztos sehol a világon nincs olyan tévéstáb aki megmerné filmesíteni az igazságot mert tudják azok akik ez megteszik azok az emberiséget egy magasabb szintre emelnék. A film nagyobb visszhangot váltanaki a világon mint bármely film ami valaha is elkészült. A film történetét mindenki sejti de nem merik megfilmesíteni na ez a szomorú dolog. Bedig a filmhez csupán 20 színész és 110 millió kellene és három helyszín és a PÁPA beleegyezése hogy lejáchasák bárhol is a világon.
Keresés a honlaponSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!