Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.







Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>






szólj hozzá: NAGY MÁZLI
szólj hozzá: KÉRDÉS
szólj hozzá: NASA A LEGG JOTÉNYKODOBB

 

ŰRHAJOZÁS

 

A jelenlegi űrhalyozás a sötét középkori állapotokra emlékeztet. Nem akarnak vagy nem mernek normális ürhalyot építeni a nagyhatalmak. A szomszédos galaxisokról márcsak nosztalgiából is repkednek hozzánk a távoli rokonaink mi pedig a plutoig se tudunk eljutni ez márt kinos. Milliárdokat költenek semmit mondó tervekre mikor fogják fel hogy az összefogásban van az erő. Egy kicsit súgok mit kéne tenni a világszert sok az olyan ember aki képes tulátni az orra hegyénél ők nem csicska tudósok bocsánat zsoldos tudósok hanem olyan emberek akik tényleg változást akarnak na én őket keresném meg.

A zsoldos tudósokkal az a gond hogy ők nem akarnak semit csak hogy pénzt keressenek de az hogy igazi változást hozzanak azt nem akarják ez botrányos az a tudós aki két hét alatt nem tud felmutatni semmit az luzer tisztelet a kivételektől. Az antigravitácios gépeket márt rég használnunk kéne de nem , mert ha meg építenék márt nem kapna a zsoldos tudós több pénzt ere viszont van eszük. Valahol végértem őket mert családjaik jövője és gyermekeik iskoláztatása fontos az embernek és inkább a családot válasszák a Nobel díj helyet.

Elkel felejteni a rakéta hajtást mert márt idejétmúlt elkel kezdeni átérni ez elektron mágneses hajtóművekre melyek sokkal gyorsabbak de hasonlóan drága.

Ez elektron mágneses hajtóművek elektromosságot használnak vagyis csak egy nagy teljesítményű “aggregátot “ szükséges. Vagyis elehet felejteni azokat a hatalmas üzemanyag tartályokat ja és egy sima reptérül felszállnak mivel fele akkorák mint a mos használt űrsiklók. Bár csak papíron léteznek de ki tudja talán egy szép napon megépítik őket.

 

 

A lényeg 1 millió dolárbol bárki építethet 2 személyes űrhajót de mielöt kipróbálnák kössenek életbisztositást az sose árt ilyenkor. A másik fontos dolog mielöt felszállna bárki is elöte értesítse a légi irányítást ne hogy ufónak nézzék.

Amire még felkel készülni mihelyst leszáll bárhova is elfogják öntől kobozni nemzet biztonság címén.

Vagyis nem éri meg magánszemélynek hogy legyen űrhajója mer úgyis elkobozzák.

Egy űrhajó legjobb barátja a gravitáció mer a gravitációt nem legyőznikel hanem meglovagolni kel tudni majd ráfogtok jönni ti is, ne izguljatok. Sok sikert kívánok szerbusztok.

 

 


Képgaléria










Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!