Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


szólj hozzá: spirituális
szólj hozzá: NAGY MÁZLI
szólj hozzá: KÉRDÉS
szólj hozzá: JÓ ÉS A ROSSZ
szólj hozzá: UFO VICC
szólj hozzá: A TUDÁS HÁROMSZÖGE
szólj hozzá: KIRÁLY ! ! !

SZEMÉLYES VÉLEMÉNY

A Milliárdosok félnek a változástól. Az emberiség csak egy lépésre van a nagy változástól de képtelen meglépni mert fél. Mer tény ami tény a lépés galaxis méretű lesz de szerintem márt rég itt az idő ki kel lépni a világ elé az emberi fajnak mert ha nem lépjük meg csupán bujdosó földlakok leszünk a “ saját földünkön”. Nem kel más mint összefogás milliárdosok részéről A csóró emberek márt régen összefogtak.

 

A emberek márt réges rég bejárhatavolna a saját galaxisát de nem tette és milyért mert egy milliárdos sincs aki akit ez mondta volna építsünk egy csillag hajót . Az embereknek márt régen megvan hozzá a tudásuk de nem teszik két okból mert félnek az és mert drága a megépítése meri egy középosztályú csillaghajó jób napokon meghaladhatja a fénysebesség 40 szeresét de mivel 10 millió dollárba kerülne exszták nélkül így senki se finansziroza a galaxis megismerését. Vagyis az emberek a saját smucigságok miatt tartanak ott ahol tartanak. Szerintem erkölcsileg nem éret meg ez ember hogy elhagyhassa a naprencerét Legalább jut ideje megismerni önmagát.

 
Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!