Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


szólj hozzá: NAGY MÁZLI
szólj hozzá: KÉRDÉS
szólj hozzá: NASA A LEGG JOTÉNYKODOBB

CSILLAGKÖZI  UTAZÁS

 

Az emberek többsége fél elhagyni a naprendcert s ellátogatni más helyekre. Mi a fénysebesség? A fotonok mozgási sebességét neveztük fénysebességnek. Az ember képes a madarak sebességénél gyorsabb eszközt csinálni akort milyért nem csinálhat a fotonrészecskénél gyorsabb gépet. Mert lusta és tétova tisztelet a kivételeknek.

H az ember tényleg akarná két éven belül megtudná építeni gépet mer a tudás hozzá mért rég megvan csak nyuszi.

Az embereknek sok a helytelen elmélete a csillagközi utazásról ez egyik ilyen a térgörbítés a teret nem lehet elgörbíteni mert a tér maga a valóság kiterjedése vagyis a valóságot nem lehet görbíteni. Az viszont igaz hogy a gravitációs terek hatással vannak egymásra és a részecskék mozgására ennyi. A fénysebesség nem más a fény elektromágneses készecskéinek terjedési sebességének határa, mert nincs több energiája a gyorsuláshoz . Más szóval a fény azért nem megy gyorsabban mert nincs neki hatodik sebesség fokozata a sebváltóján de ezen könnyen lehet segíteni. Ha az emberek egy kicsit megváltoztatnák a részecske gyorsítójukat a kort a részecskéket a fénysebesség fölévinnék. De amikor egy normál anyaggal ütköztetnének egy olyan részecskét ami a fénysebesség százszorosa akkor azt vennénk észre hogy nem történt semmi mert keresztül ment rajta mit a kés a vajon.


De sajnos van az energia megmaradás törvénye. Vagyis a felgerjesztet részecskénk igyekszik vissza térni az eredeti energia szintjére de ezalatt százszor mezsebre jutott.


Kérdés hogyan lehet a részecskéket a fénysebesség fölé vinni? A válasz egyszerű megkel hekelni a részecske sebesség váltóját. Más szóval megkel változtatni a részecske belső óráját hogy magasabb frekvencián tudjon rezegni így a részecske sebesség határa márt az új részecske frekvenciához fog igazodni vagyis alapból gyorsabb lesz a fénynél Egy kicsit hasonlít a dimenzió váltás hoz vagy a hipertérbe való ugráshoz . De van egy hátul ütője a dolognak a részecske igyekezik visszatérni az eredeti belső rezgés számához. Az ufók nagyon értenek hozzá amikor eltünek elöte létrehozzák a módosított elektromágneses készecskéket s majd amikor az egész hajó rezgésszáma módosul na ilyenkor azt látjuk eltűnt pedig ott van csak hogy a normál fényrészecskéket átengedi magán így nem lágyuk. Egy szer csinálni akartam egy gépet ami módosítja a részecske rezgését de sajnos rengetegbe került volna kb: 15000 ft ez nekem rengeteg pénznek számitot így hagytam az egészet kidobáltam mindent hogy ne emlékestesen hogy sose lesz megépítve. De ti ne adjátok fel nektek még sikerülhet sok siker remélem nektek több szerencsétek lesz.


Képgaléria


Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!