Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>

Térugrás

Nem létezik térugrás és nem létezik féregjáratokse és a teret nem lehet görbíteni ezek mind hülyeség.

De mégis akad egy lehetőség a nagytávolságok megtételére ez pedig a csuszás egyszerű fizika egy középiskolás is megtudja szerkeszteni a csuszást. A csuszás szó szerint csuszás újan mint a sima földről felgyorsulva rálépünk a jégre és a lendület visz tovább és a jégen megtett út főg a jégre érkezés sebességétül és a jég súrlódási energiától. Vagyis ha minél gyorsabban érkezünk a jégre annál meszebre csúszunk egyszerű fizika.

De hol van a jégpálya ? A válasz kőnyű a normál és a fekete anyag közt. A normál ás a fekete anyag közt van egy átmeneti energia közeg vagyis nem normál anyag de még nem fekete anyag na én ezt a helyzetet nevezem jégpályának. A köztes közeg benn az anyagok nem úgy viselkednek mint amit megismertünk mert abba a pillanatba egyik oldal sajátossága se vonatkozikrá vagyis instabil vagyis a mozgási sebességnek nincsenek korlátai. Mos biztos meg kérdik a normál anyag képese fekete anyaggá átalakulni ere csak a fekete lyukak képesek a normál anyagot átformálni de akort a normál anyag teljesen eltűnne a normál anyagok közöl mert átlényegülne de most hadjúk a fekete lyukakat mer az csak átalakítsa teljesen a normál anyagot fekete anyaggá de van fehérlyuk is ami a fekete anyagot alakítja át normál anyaggá vagyis amikor a semiböl anyagáramlást látunk az csupán fehérlyukbolkiáramlo átalakítót fekete anyag Más szóval amit a feketelyukak elvesznek a világunkból azt a fehér lyukak visszatermeli így hoznak létre egyensujt. Senkise higgye hogy a feketelyuk egy térkapu mert nem az inkább fogalmazunk úgy ujrahasznosito darálógép amely egyikvégén a normálanyag beáramlik és a másikvégén sötétanyagként távozik de azt mi márt szabad szemel márt nem látjuk vagyis a fekete lyuk egy jópofa ujrahasznosito. A fehérlyuk a beáramol fekete anyagot alakítja át normál anyaggá és mit átalakítót és távozik belőle csak azt tudjuk látni Hát nem izgi Mi azt hisszük hogy a fekete lyuk elveszi az anyagokat tőlünk a fekete anyag világában élő civilicáciok meg azt hiszik plusz anyagot kap az univerzumuk más szóval ami nálunk fekete lyuk az náluk fehérlyuk és ami nálunk fehér az náluk fekete döbbenetes jing jang játék . Vagyis nem kel izgulni hogy csúszásközbe átalakulunk fekete anyaggá mer ahhoz egy fekete lyuk energiája kellene de a mi kis űrhajónk nem kel ekkora energia úgy hogy senkise pánikolyon.

Addig tudunk a köztes részben leni amíg van energiánk mihelyst elfogy visszatérünk a normál anyagi típushoz az energia megmaradás törvény miatt. Vagyis kel hozzá lendület energia hogy minél hosszabb ideig legyünk köztes közegbe és ennyi mert a köztes közegből kilépni könnyű mert az magától megoldódik a kérdés hogy lépünk be a válasz egyszerű ELEKTROMÁGNESESTEREKET kel ÖSZE TURMIKSZOLNI más szóval egy olyan mezőt generálni ami nem hasonlít semmihez Sajna egyéni elektomágneses jel fog keletkezni amit kőnyű azonosítani ufojéknál vagyis lesz egy kis közönség is vagy leskelödük . De megnézném a pofájukat az ufóknak amikor az ember elsőként sikerül belépnie a köztes közegbe és megtenni az elő fényéveit szerintem dobnak majd egy hátast az ufók , tisztelet a kivételnek mert vannak ufók akik szurkolnak nekünk bár ez elég halkan teszik. De ez az ő dolguk. Mi csak most kezdjük ismerkedni a csillaközi utazás lehetőségével pedig ha az emberek tudnák hogy márt rég megvan az eszközök és tudásuk hozzá szerintem egy kicsit morcosak volnának . Egy közepes osztáju csilaghajot 2 év alatt elkészíthető bár ez csak az én véleményem. Most azt kérdezhetik menyibe kerülne egy hajó nagyon drága 110 millió dollár de hiába építenénk meg senkise merne vele belépni a köztesközegbe ahol csúszkálni kel. Az első dolog amit meg kéne tudni ha 100 km/s sebeségel belépek a közegbe és ott 1 percet tartózkodom akkor kilépve a közegből hányfényévet tetem meg ez a nagy kérdés.

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!