Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

ÖT LÉPÉS AMITÖL A VILÁG JOB LENE.

  1. Az éhezés felszámolása. HOGYAN? A földön sok olyan terület van melyet nem lakják s mégis jó termőföldek hevernek parlagon. Ezeket az adott ország kinevezi segély földeknek s az ott termelt búzát vagy érpát felajálja az éhezők megsegítésére. A világon 40 országnak kellene létesíteni a területükön 100 ha segély földeket és a 40 országból befolyó segélyt vagyis sok ezer tonna búzát szétosztani a világon. Kérdés van e a világon 40 ország aki összefogna az éhezés felszámolásáért.
  2. Energia válság megoldása. HOGYAN? A földön rengeteg ember dolgozott és még ma is dolgozik a problémán. Voltak emberek akiknek sikerölt megoldani csak hogy támogatás híján feledésbe merült az ötletük. Annyi lene a teendő hogy létre kel hozni egy 10 tagú bizottságot kik meghallgatják és ha kel kijavítják az elméleteket amelyek már sok évtizede porosodnak. Egy biztos sok érdekes megoldással fognak találkozni. Ha minden 100 ötletből csak egy lene működőképes máris megérné a bizottság létrehozását.
  3. A légszenyezetség felszámolása. HOGYAN? A földön kétféleképen tisztítjuk a levegőt ez egyik a növények által a másik a szüröderendezések által de van egy harmadik is a lézerfény egy speciális formája mely felbontja a gázokat a levegőben pl.: CO A speciális lézer segítségével keletkezik O ÉS C vagyis elkülönülnek egy közepes városnak 4db lézeres levegő tisztito szükséges. Hogy miért nem kapható mert csak papíron létezik és miért csak papíron. Mer egy milliárdosnak se érdeke hogy valaha is elkészüljön.

A jövőben a gyógyítás három lépcsős lesz a testi a szellemi és lelki.

  1. Testi gyógyítások: a korházak és klinikák foglalkoznak.
  2. A lélek gyógyítás: a természet gyógyítás foglalkozik.
  3. A szellemei gyógyítás: szellem gyógyászok foglalkoznak.


Aki semmibe se hisz azt csak az egyes szintig tudják gyógyítani vagyis testi szinten.


Aki egy kicsit hisz azt márt a kettes szinten is tudják gyógyítani vagyis lelki szinten.


Aki hisz az hármas szinten is tudják gyógyítani vagyis szelem szinten.

5.

Az ufókat könnyű megtalálni az ember képesrá ép úgy ahogy a vizet keresi a pálcával ép olyan egyszerű megtalálni a földi bázisait ha az ember komolyan akarná három napalat felehet kutatni mindet a földön rengeteg ember van aki képes kimérni őket de a nagy kérdés az mi lesz ha bekopogna a bázisaik ajtaján mi lesz a reakció ezt senki nem tudja. Csak rajtunk múlik mikor legyen ez a nap ma vagy holnap.
Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!