Bejelentés


VILÁG 333pista


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
IGAZSÁG

AZ IGAZSÁGTOL CSAK AZOK FÉLNEK AKIK MEGBÉKÉLTEK A HAZUGSÁGAL.

tovább >>


szólj hozzá: MAGYAR MILLIÁRDOSOK

Ostobaság királyaiai

Az ostobaság királyai azok kik ostobaságokra költik a millióikat és azt alítják magukról hogy az emberiséget segítik. Ők nem csinálnak mást mit sztároltatják saját gyengeségüket ők csupán azért adnak némi alamizsnát az embereknek hogy a sajtó felfigyeljen rájuk vagy még rozszab elhencegjenek menyit adott másnak amit ez év végén leírja az adobol. A gazdag réteg 98% ilyen sajnos de ez az ők szégyenük. Nem volna semmi gond ha azt mondanák hogy önző és magamutogató álszentek vagyunk ha ezt mundanák akkor az igaságot mondanák de nem hanem azzal ámítják egymás és másokat hogy önzetlenül segítenek az embertársaikon és mindezt szemrebbenés nélkül mondják közben milliókat költenek semmit mondó luxusnak titulált dolgokra.

Egy darab luxus autó árából 200 000 embert lehetne meggyógyítani.

Egy luxus lakás árából felehetne kutatni az összes elveszet történelmi városokat a világon.

Egy luxus yahkt árából felehetne kutatni a földön miden idegen bázis helyét.

Két luxus ház árából meglehet oldani a föld energia problémáit.

Minden nap amikor luxusdolgokat vásárol önzően maga céljára a föld nagy esélyeit tékozolja el. semmi gond de ki ne merje ejteni a száján hogy önzetlen szeretettel segít az embereken mert pofátlanságnak is van határa.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!